Menu
  • Plezier staat voorop
    Wedstrijden zijn er om te winnen
    Plezier staat voorop

NGF-Competitie 2023

Golfvereniging Albatross heet alle competitiespelers die dit jaar op onze baan spelen van harte welkom.

Op deze pagina vindt u alle informatie die relevant is voor het spelen bij Albatross tijdens, of ter voorbereiding op de NGF-competitie.

 

Voorspelen

Alle spelers van de bezoekende teams wordt de mogelijkheid, op basis van wederkerigheid, geboden om eenmalig voor te spelen tegen betaling van het competitietarief van € 30,00 voor 9 holes en € 40,00 voor 18 holes.

Maximaal 6 spelers van een team kunnen voorspelen. Meerdere spelers zijn welkom, maar betalen de normale greenfee.

 

Voor het boeken van starttijden verzoeken wij u contact op te nemen met de caddiemaster (076-5419449). Caddiemaster is aanwezig op ma t/m vrijdag van 10.00 uur tot 15.00 uur (tot 1 maart van 11.00 uur tot 14.00 uur) en op zaterdag tussen 10.00 uur en 12.00 uur. Op zondag is er geen caddiemaster aanwezig.

 

Speelmogelijkheden op maandag, dinsdag, woensdag en zaterdag na 12.00 uur. De andere dagen de gehele dag, als er starttijden beschikbaar zijn.

 

Ontvangst, lunch en diner

Tijdens de speeldag bij Albatross is er in het restaurant koffie/thee bij ontvangst. Voor de spelers zijn natuurlijk ook lunch en diner beschikbaar.

Wij verzoeken de captains van de teams om in overleg met de captain van het Albatross team de onderlinge verrekening te bespreken en wensen kenbaar te maken.

 

De contactgegevens van de captains van de Albatross-teams staan hieronder vermeld.

Informatie omtrent de baanstatus, contactgegevens en bereikbaarheid kunt u vinden via de homepage.

Heeft u toch nog vragen over de NGF competitie bij Albatross, neem dan contact op met onze competitie-coördinator Ger van Wijk 06-12509655 of stuur een email naar gervanwijk@albatrossgolf.nl

 

Wij wensen alle teams een sportieve en gezellige competitie!

 

 

Op de website van de NGF is meer informatie te vinden over de voorjaarscompetitie 2023.

 

De speeldata vindt u NGFCompetitiedata2023.

De uitslagen en standen vindt u hier.