• Kleinschalig en gezellig
    Prachtige holes, tussen bomen en vijvers
    Kleinschalig en gezellig

Gasten

Bij Golfvereniging Albatross heten wij gasten zeven dagen per week van harte welkom. Wij hopen dat u een plezierige en sportieve dag beleeft op onze prachtige golfbaan. Bij Albatross kennen wij geen starttijden, maar maken we gebruik van de digitale ballenspiraal. De caddiemaster helpt u hier graag bij.

Caddiemaster

Telefoonnummer 076-5419449

Van Maart tot en met Oktober op maandag t/m vrijdag van 10.00-15.00 uur

In het weekend en op feestdagen van 10.00-12.00 uur.

Van November tot en met Februari iedere dag van 11.00-14.00 uur.

E-mailadres caddiemaster@albatrossgolf.nl

1. Greenfee-spelers

Als greenfee- en alliantiespelers bent u van harte welkom bij Albatross, wanneer:

• U minimaal handicap 54 heeft
    • U een handicapbewijs kunt overleggen op de speeldag

Per flight mag de totale handicap niet hoger zijn dan 96 (108 bij een flight van 2 personen) om de doorstroom in de baan optimaal te houden. Wij vragen greenfee- en alliantiespelers vooraf te bellen met de caddiemaster om een indicatie-starttijd af te spreken. Telefoonnummer 076-5419449 (bereikbaar doordeweeks tussen 10.00-15.00 uur (in de winterperiode van 11.00 - 14.00 uur), in het weekend en op feestdagen van 10.00-12.00 uur (in de winterperiode van 11.00 - 14.00 uur).

Het is ook verstandig vooraf op de website de baanstatus, baanbezetting en agenda te raadplegen.

Belangrijk:

• Alliantiespelers die niet van te voren reserveren dienen gewoon het greenfee tarief te betalen als zij zich aanmelden.
    • Ook Alliantiespelers die zich niet kunnen identificeren als Alliantiespeler met speelrecht dienen het greenfee tarief te betalen.
    • Het NGF kaartje dient bij het aanmelden worden getoond.

Let op: greenfees kunnen alleen met pin betaald worden

Albatross biedt ook een strippenkaart aan, voor €250. Daarmee is het mogelijk tien rondes van negen holes te lopen. De kaart kan worden aangevraagd via een e-mail aan info@albatrossgolf.nl.

1. Introducees

Gasten van leden kunnen geïntroduceerd worden door een meespelend lid. Leden mogen maximaal twee introducées tegen gereduceerd tarief laten spelen, een extra introducé betaalt het reguliere greenfee-tarief. Wij vragen het Albatross-lid dat vooraf door te geven aan de caddiemaster. Per flight is voor een tweebal maximaal HCP 108 toegestaan, voor een drie- of vierbal max HCP 96.

Introducees worden uitsluitend toegelaten onder begeleiding van een spelend lid van Albatross. De kosten bedragen €20 voor negen en €30 voor achttien holes. Een geldig GVB is verplicht. Introducees mogen maximaal vier keer per jaar op Albatross spelen.

Gasten mogen gratis gebruik maken van de driving range. Gasten die alleen voor de driving range komen betalen € 2,50.

Tarievenlijst

9 holes

18 holes

Greenfee spelers