Menu
  • Blijf op de hoogte
    Blijf op de hoogte
  • Winnaars van de Beekse Masters 2019

Vijfde Beekse Masters waar golffeest

Met 88 deelnemers was de Beekse Masters dit jaar wederom volledig bezet; meer mensen kunnen er niet meedoen aan de ochtend- of middagwedstrijd. De golfwedstrijd is niet alleen opengesteld voor leden van Albatross, maar ook voor andere golfers in de regio Breda. Dertig deelnemers kwamen 'van buiten'.

 

Niet alleen het weer zat mee, ook de baan lag er prachtig bij, op deze tweede zondag van juli. De greenkeepers hadden de klassieke rough intact gelaten, waardoor het raadzaam was de fairway te houden. De greens hadden met stimp 8 de ideale snelheid. Tijdens de twee wedstrijden werden er dertien birdies geslagen.

 

In de categorie handicap 18 tot 36 gingen de prijzen naar Eddy Erkens (41 stablefordpunten) Sjef Machielsen (37 punten) en Femke Kruijt-Boegborn (37 punten).

In de hoogste categorie (handicap 0 tot 18) waren Toon Lauwen (38 punten) en Sijmen van den Hove (37 punten) en Marcel Wayon (34 punten) de winnaars.

Overall winnaars – en daarmee Beekse Master - werden bij de dames Femke Kruijt-Boegborn met 37 punten en bij de heren Eddy Erkens met 41 punten.

 

12 juli 2019