Menu
  • Blijf op de hoogte
    Blijf op de hoogte

Matchplaykampioenen 2021

Na een jaar zonder kampioenschappen hebben we prachtig matchplaykampoioenschap 2021 achter de rug met verrassende finalisten.

Bij de dames gingen de favorieten in de halve finale onderuit. Barbara Gijsbers verloor op de 18 hole van Marjo Machielsen en Anneriek van Baarle schakelde Inge Oosterbaan uit.

In de finale was Marjo een maatje te groot voor Anneriek en werd zodoende de nieuwe kampioen. Inge herstelde zich van zaterdag en pakte de 3e plaats.

Bij de heren vonden de verrassingen al in de voorronden plaats. Zodoende hadden we de jongste finalisten ooit. In de halve finale maakte Symen van Hove indruk tegen Olivier van Hoef en haalde Marco da Silva Teixeira de finale tegen de jongste Jarno van Osta. In de finale ging Symen door waar hij zaterdag mee begonnen was. Goed spel en pakte terecht de titel. De jonge Jarno pakte de 3e plaats Olivier te verslaan.

Ook de spelers met een handicap boven de 20.0 speelde ook een kampioenschap Bij de dames pakte Wilma v.d. Heuvel de titel en bij de heren was het Ted Janssen. De runnersup waren Gertie Smits en Cor Oomen. Maeyke Verdonck en Willem v.d. Nieuwenhuijzen maakten het podium compleet.

Een mooi kampioenschap met een gezellige prijsuitreiking.

13 juni 2021