Menu
  • Blijf op de hoogte
    Blijf op de hoogte
Jonger dan 18? Kom gratis leren golfen!

Jonger dan 18? Kom gratis leren golfen!

Golf is fun!

De landelijke toename van jeugdige spelers laat zien hoe fascinerend golf is, ook voor jonge mensen. Hoewel golf een individuele sport is, speel je het - net als bij voorbeeld tennis - zeker niet in je eentje. Je speelt in een team, traint in groepen en loopt samen met andere spelers door de baan.


Daarnaast ben je lekker buiten, je beweegt en het vergt concentratie. En de technieken die je aanleert kun je meteen uitproberen tijdens het spelen in de baan. 

 

Een mix aan activiteiten

Een actieve jeugdcommissie organiseert door het jaar heen vele toffe activiteiten. Zo kun je meedoen aan de maandelijkse instuiven, oefenwedstrijden en toernooien. Eens per jaar is er een golfweekend, waar jeugdleden steeds weer naar uitkijken. Ben je verder gevorderd, dan kun je na verloop van tijd meedoen in het competitieteam. Ook spelen we bij andere golfclubs in de regio, zoals tijdens de herfsttour, wintertour en vierluik wedstrijden.  


Gratis lessen bij Albatross

In ons jeugdplan is opgenomen dat iedere jeugdige inwoner van Prinsenbeek en omgeving een kans krijgt om gratis kennis te maken met deze sport. De jeugd heeft de toekomst, golfvereniging Albatross beseft dat en wil middels deze actie jeugd enthousiasmeren. Albatross biedt het hele jaar door de jeugd van 8 jaar t/m 18 jaar een gratis golfopleiding aan, afhankelijk van de prestaties, van één of twee jaar. Iedereen is welkom!

Meer informatie?

Kom gezellig langs op de open dag op 20 april van 13.00-16.00 uur; doe mee aan een proefles via Sportintrobreda.nl of kijk op onze website: albatrossgolf.nl en kies tabblad ‘Jeugd’

 

14 mei 2019