Menu
  • Blijf op de hoogte
    Blijf op de hoogte
Verwendag dankzij 'Frans Bauer' groot succes

Verwendag dankzij 'Frans Bauer' groot succes

Slechte weersvoorspellingen zouden ons wel eens parten kunnen spelen, maar gelukkig was “Clara” ons weer goed gezind. Rond kwart voor tien arriveren 35 enthousiaste deelnemers met hun vaste begeleiders in het clubhuis, vanwege het derde lustrum opgehaald door een gezellige huifkar.

Dit keer van Amarant Straatweide, Valdijk, Stg.Prisma De Vlinder uit Prinsenbeek en zo’n  5- tal

Individuele deelnemers.

Bij binnenkomst ontvangen ze een blauw nylon jack met Albatross logo. Daarna iedereen aan de koffie met naar keuze appelflap of worstenbrood.

Jeu Claes verwelkomt iedereen en vertelt in het kort iets over de golfsport en de dagindeling. Hierna maken we een groepsfoto, inclusief vrijwilligers. En gaan we naar de driving-range. Daar geven Inge en Patrick een leuke demonstratie van het golfspel, begeleidt door enthousiaste kreten van onze gasten.

Fanatiek gaan ze vervolgens zelf aan de slag, uiteraard onder begeleiding van onze vrijwilligers,ze  slaan, chippen,putten, buggy rijden,  alle onderdelen komen aan bod.

Na de lunch is er een grote verrassing! Een bekende mannenstem, er komt iemand zingend de trap af en loopt richting het restaurant. Alle ogen zijn gericht op deze Frans Bauer look-a-like of….. is hij het nu echt? Bij menigeen grote twijfel.

Spontaan zingen en dansen ze mee. Na ruim 3 kwartier bekende liedjes is er nog een finale met polonaise en een Photo shoot. Dan moeten wij helaas afscheid nemen van 'Frans'.

We begeven ons naar de puttinggreen voor de onderlinge putwedstrijd, onder leiding van Jeu Claes en Wil Anssems.

Elke deelnemer moet proberen de bal in een 5 meter verderop gelegen hole te krijgen.

Er heerst een uitbundige en hilarische stemming, terwijl de bewoners van de drie zorginstellingen proberen elkaar de loef af te steken. De score is matig, de eerdere polonaise eist zijn tol.

De beste deelnemers moeten nog een keer tegen elkaar strijden om de prijzen.

Uiteindelijk gaat Patrick Reijniers uit Ulvenhout er met de 1ste prijs, een felbegeerde beker, vandoor.

De andere 2 bekers blijven in Prinsenbeek. John Boot van Stg.Prisma De Vlinder wordt 2e en Lydia Sastroredjo van Amarant Straatweide wordt 3e . Ook zij nemen met trots hun beker in ontvangst.

Voor iedere deelnemer is er een prachtige herinneringsmedaille, leuke tas met prijsjes en wederom een gevulde rugzak met verrassing.

 

Na de prijsuitreiking zorgt T.T.T. uit Prinsenbeek voor het gezellige muzikale slotakkoord.

Rond 16.00 uur staat de huifkar onze deelnemers weer op te wachten om ze veilig terug te brengen.

Moe en voldaan worden ze uitgezwaaid door alle vrijwilligers.

 

De organisatoren Henny Boot, Jeu Claes, Henk Schoot en Ans van Staaij  kijken terug op een fantastische dag, mede, dankzij de vrijwilligers en de spontane ondersteuning van een groot aantal sponsoren, zowel financieel als in natura.

 

22 september 2017