Menu
  • Blijf op de hoogte
    Blijf op de hoogte
Senioren Albatross tweemaal kampioen

Senioren Albatross tweemaal kampioen

De senioren van Albatross hebben het dit jaar prima gedaan in de NGF-competitie. Zowel het eerste herenteam als het tweede damesteam werden kampioen. Beide seniorenteams promoveren naar de derde klasse. Het eerste senioren damesteam presteerde ook uitstekend en eindigden op de tweede plaats in de poule.

De twee andere senioren-herenteams eindigden respectievelijk als vijfde en derde en blijven in de vijfde klasse. De damessenioren speelden op donderdag, de heren op vrijdag. 

Heren 2, dat op zondag speelde, moest uitsluitend nederlagen incasseren en werd laatste. Het team degradeert naar de vijfde klasse. 

Ook Dames 1, dat in de eerste klasse speelde, boekte geen succes. Het team werd laatste en degradeert naar de tweede klasse.

Heren 1, dat al drie jaar op rij kampioen werd, deed het weer uitstekend. Het team werd op een haar na nummer één in de poule. Slechts met een puntje verschil ten opzichte van de uiteindelijke kampioen eindigde Heren 1 op de tweede plaats. Het blijft daarmee in de eerste klasse.

Het jeugdteam van Albatross komt in juni in actie.

 

10 mei 2018