Menu
  • Blijf op de hoogte
    Blijf op de hoogte
Open Dag Albatross

Open Dag Albatross

Hiermee wil de club de golfsport promoten en belangstellenden laten kennismaken met de golfvereniging. Iedereen is van harte welkom aan de Weimersedreef 19 in Prinsenbeek.

 

Mensen met een handicap 54 of minder mogen die middag gratis negen holes lopen. Het is ook mogelijk onder begeleiding van een van de leden de baan te bezichtigen in een van de beschikbare buggy’s. Voor mensen die een keertje willen proeven van de golfsport zijn er speciale kennismakingsgroepen. Die starten om 13.15 en om 14.15 uur.

 

Op het terras van het clubhuis kunnen bezoekers onder het genot van een drankje en een hapje genieten van het uitzicht over de mooi aangelegde en goed onderhouden baan.

 

Albatross is lid van de GolfAlliantie. Dat is een samenwerking met acht andere 9-holes golfbanen. Voltijdsleden van de GolfAlliantie mogen gratis gebruik maken van elkaars baan. Met dit unieke concept kunnen de leden van Albatross niet alleen op hun thuisbaan spelen, maar ook uitwijken naar 72 andere holes.

 

Albatross heeft de A-Status en de negen holes liggen drie bij drie als een klaver rond het clubhuis. Het is een uitdagende baan met mooie waterpartijen en houtwallen. De baan beschikt over een driving range met oefenholes en een oefengreen. Leden hoeven geen starttijden te reserveren. De ballenspiraal bepaalt in geval van drukte de startvolgorde. Greenfee-spelers zijn altijd welkom bij Albatross. Voor hen is een aantrekkelijk arrangement geregeld.


Om de open dat te promoten is op 16.000 postcode adressen in de omgeving de Albatross Golfkrant bezorgd.
Daarin vindt u het programma van die dag, een speciaal tarief voor nieuwe leden en, last but not least, de nodige informatie over het spectaculaire plan voor nieuwe jeugdleden.

13 april 2018