Menu
  • Blijf op de hoogte
    Blijf op de hoogte
Gratis golf voor jongeren

Gratis golf voor jongeren

Ben jij jonger dan 18? Kom gratis leren golfen!

Weet jij dat er in ons eigen Prinsenbeek, aan de Weimersedreef, een hele mooie golfbaan is? En dat daar ook veel jeugd elke week komt golfen? Kom kijken op de open dag op 21 april a.s en maak kennis met andere jeugdleden. Zij kunnen je alles vertellen over golfen bij Albatross. Neem gerust een vriend of vriendin mee. Ook jouw ouders en familie zijn natuurlijk van harte welkom! 

 

Golf is fun!

De landelijke toename van jeugdige spelers laat zien hoe fascinerend golf is, met name voor de jonge doelgroep. Hoewel de golfsport in essentie een individueel karakter kent, heeft golf tevens een erg sociale kant doordat er in groepen wordt getraind en kinderen veel met elkaar optrekken.


Daarnaast ben je lekker buiten, je beweegt en het eist wat van je concentratie. De technieken die je aanleert kun je meteen uitproberen tijdens het spelen in de baan. Hoe leuk is dat?

 

Een mix aan activiteiten

Een actieve jeugdcommissie organiseert door het jaar heen vele toffe activiteiten. Zo kun je meedoen aan de maandelijkse instuiven, oefenwedstrijden en toernooien. Eens per jaar is er een golfweekend, waar jeugdleden steeds weer naar uitkijken. Ben je gevorderd, dan kun je meedoen in het competitieteam. Ook spelen we bij andere golfclubs in de regio, zoals tijdens de herfsttour, wintertour en 4-luik wedstrijden.  


Gratis lessen bij Albatross

In ons jeugdplan is opgenomen dat iedere jeugdige inwoner van Prinsenbeek en omgeving een kans krijgt om gratis kennis te maken met deze sport. De jeugd heeft de toekomst. Golfvereniging Albatross beseft dat en wil middels deze actie jeugd enthousiasmeren. Albatross biedt het hele jaar door de jeugd van 8 jaar t/m 18 jaar een gratis golfopleiding aan, afhankelijk van de prestaties, van één of twee jaar. Iedereen is welkom!

 

Meer informatie?

Kom gezellig langs op de open dag op 21 april van 13.00-16.00 uur; doe mee aan een proefles via Sportintrobreda.nl of kijk op onze website: albatrossgolf.nl en kies tabblad ‘Jeugd’. Als je meer info wilt, kun je ook een mail sturen naar peveha@ziggo.nl.

 

Albatross jeugd: wij doen het samen!

 

 

21 maart 2018