Menu
  • Blijf op de hoogte
    Blijf op de hoogte
15e Verwendag Golfvereniging Albatross

15e Verwendag Golfvereniging Albatross


                                                                                                                               
'Het geeft een enorme kick!' Als je meemaakt hoeveel plezier onze gasten beleven aan een dagje georganiseerde golf. Golfvereniging Albatross zet alweer voor de vijftiende keer haar deuren open voor een 30-tal mensen met een verstandelijke beperking die het leuk vinden kennis te maken met deze sport.
Op zaterdag 16 september van 10.00 uur tot 16.00 uur staan er weer een reeks gezellige activiteiten op het programma. Belangrijk is dat de deelnemers zelf aan de slag gaan. Elke deelnemer wordt van begin tot eind bijgestaan door een clublid van Albatross.
Henny Boot, Jeu Claes, Henk Schoot en Ans van Staaij zijn er in geslaagd om in het 3e lustrumjaar voor een speciale verassing te zorgen.
De dag begint met een aangekleed kopje koffie, terwijl er in het algemeen uitleg gegeven wordt over de golfsport. Hierna gaan de gasten met hun coaches naar buiten voor een demonstratie op de driving-range, waarna ze uiteindelijk zelf een balletje proberen te slaan of met een buggy gaan rijden door de baan. Rond het middaguur wacht er een smakelijke lunch. ’s Middags volgt het hoogtepunt en klapstuk van de dag; een onderlinge putwedstrijd op de puttinggreen voor het clubhuis onder leiding van Jeu Claes. Dit kan zorgen voor hilarische taferelen, want het is de bedoeling om in zo min mogelijk puts het balletje in de hole te krijgen. Onder toeziend oog van de vrijwilligers strijden zij om de felbegeerde beker. Na de prijsuitreiking, waarbij alle deelnemers nog eens extra in het zonnetje worden gezet, volgt nog een polonaise op de klanken van T.T.T uit Prinsenbeek.          
Uiteraard bent U van harte welkom om een kijkje te komen nemen.

24 augustus 2017