Menu
  • Blijf op de hoogte
    Blijf op de hoogte
Beekse Master op zondag 7 juli

Beekse Master op zondag 7 juli

Het maximum aantal deelnemers bedraagt 88, het maximum aantal leden ligt op zal 68. Niet-leden moeten afkomstig zijn uit de 'Baronie van Breda'. Indien bij een van de categorieën het maximum aantal inschrijvingen niet wordt gehaald, zal het aantal worden aangevuld uit de andere categorie.

De inschrijving sluit op 23 juni 2019.

 

Wedstrijdvorm

Het Beekse kampioenschap gaat over 18 holes en is een zogeheten individuele stableford wedstrijd. De wedstrijd is non-qualifying. Het inschrijfgeld bedraagt voor leden € 5,00. Niet leden betalen € 15,00

 

Twee sessies

Er is een ochtend- en een middagsessie van max. elk 44 deelnemers met twee handicap categorieën ( 0 tot 18.0  - 18.0 tot 36.0 ).

De ochtendwedstrijd begint om 08:00 uur, de middagsessie om 13:30 uur.

Deelnemers kunnen kenbaar maken of ze in de ochtend of in de middag willen spelen.

De prijsuitreiking is aan het eind van de middag. Tegen betaling (€ 20) kan aansluitend worden genoten van een BBQ op het terras van Albatross. Bij het inschrijven op de site van Albatross kan dit kenbaar gemaakt worden (gebruik horeca).

 

Leden kunnen meedoen door in te schrijven via de website van Albatross of eGolf4U. Niet-leden dienen een mail te sturen naar beeksemasters@gmail.com.

22 mei 2019