Menu
  • Blijf op de hoogte
    Blijf op de hoogte
Balletje in spiraal niet langer nodig

Balletje in spiraal niet langer nodig

Wij hanteren op dit moment, nadat leden en gasten zich hebben aangemeld op de terminals in de hal, bij eventuele drukte de spiraal buiten bij het pad naar hole 1.
Bij piekmomenten kan het voorkomen dat er 3 of 4 ballen in de spiraal liggen en de 8 of 10 spelers daar dan dus staan te wachten.
Met ingang van 1 januari 2019, gaan we het u gemakkelijker maken door te spiraal te digitaliseren. Hoe gaat dat in zijn werk?
Zodra u klaar bent om de baan in te gaan meldt u zich, zoals gebruikelijk, aan op de terminal.
De tijd waarop u bent aangemeld is vanaf 1 januari ook uw starttijd.
Is uw starttijd bijvoorbeeld 10.10 en heeft u die tijd vastgelegd om 09.40 dan hoeft u niet naar buiten te gaan om een balletje in de spiraal te deponeren en daar vervolgens een half uur te wachten. U kunt rustig een kopje koffie nemen of bijpraten met uw flightgenoten. 
Wij gaan ook over tot aanschaf van een LED scherm. Dat zal worden aangebracht in de hal, daarop kunt u ook zien welke tijd vrij is en wie er in de baan zijn. 
Als u 18 holes gaat lopen krijgt u alleen een starttijd voor de eerste ronde. Wat de tweede ronde betreft blijft het, zoals altijd al het geval was, ritsen.
Wij hebben meerdere malen contact gehad met verenigingen die op deze manier te werk gaan en zij verzekeren ons dat het goed werkt. Dit heeft uiteraard ook te maken met het feit dat er in toenemende mate 9 holes worden gelopen in plaats van 18.
Een pluspunt van dit systeem is het feit dat het voor de marshals overzichtelijker is en zij voor een betere doorstroming in de baan kunnen zorgen.
Voor alle duidelijkheid: indien u zich inschrijft in het systeem zult u zien dat er slechts één tijd  openstaat, namelijk de eerstvolgende vrije starttijd. U kunt dus niet alvast reserveren voor over een halfuur omdat uw flightgenoten er nog niet zijn. Ook reserveren vanuit huis is uitgesloten.
 

 
 

14 november 2018