• Kleinschalig en gezellig
    Prachtige holes, tussen bomen en vijvers
    Kleinschalig en gezellig

Lid worden

Nieuwe leden zijn van harte welkom bij Albatross. Dat geldt des te meer als u vrijwilligerswerk wilt verrichten, zodat onze vereniging kan blijven groeien en bloeien. Albatross kent verschillende lidmaatschapsvormen. Allereerst is er het volledig lidmaatschap. Daarmee kunt u op elke gewenste dag en tijdstip spelen. De kosten voor het lidmaatschap bedragen in het eerste jaar € 695.

Daarnaast kennen we het '4 tot 10 lidmaatschap'. Dat biedt de mogelijkheid om in het weekend en op doordeweekse dagen te spelen na 16.00 uur en voor 10.00 uur. (Van november tot en met februari na 14.00 uur.)

Voor mensen die alleen van vrijdagavond 17.00 uur tot en met zondagavond willen spelen, heeft Albatross het weekendlidmaatschap.

Beëindiging van het lidmaatschap dient schriftelijk te gebeuren, voor 1 november.

Zie hier de TARIEVEN LIDMAATSCHAP 2020

1. Contactgegevens:

2. Roepnaam*
  3. Voorletters*
  4. Familienaam*
  5. Adres*
  6. Postcode en woonplaats*
  7. Telefoon*
  8. Geboortedatum*
  9. Geboorteplaats*
  10. Geslacht*
  11. Lidmaatschap:

12. Soort lidmaatschap:
  13. Gezinsleden die al lid zijn
  14. Lidmaatschap elders
  15. Zo ja, wat wordt uw homecourse?
  16. Golfvaardigheidsbewijs (GVB)*
  17. Indien u op initiatief van een een lid van onze vereniging lid gaat worden graag die naam vermelden, (slechts één naam):
  18. *
  19. Plaats*